Om oss || Ta reda på vem som står bakom dina vackra namnetiketter

Stickerkid är ett schweiziskt företag som leds av ett par i 30-års åldern, Doerthe och Christian.

Deras vänkrets och deras barn har lärt dem allt om svårigheterna med att försöka hålla reda på ett barns alla små saker.

Företaget grundades 2004 och har tryckt miljoner etiketter åt mer än 650 000 föräldrar.

sedan 2004 650,000 lyckliga föräldrar

Doerthe är från Tyskland och är själen i Stickerkid. Hon har examen (M.B.A) inom marknadsföring och ekonomi. Under sin karriär har hon lanserat ett antal varumärken och produkter världen över för ett internationellt företag. Doerthe är perfektionist uti fingerspetsarna och älskar allt hemlagat.

Christian är från Schweiz och är företagets guru gällande design och webbplatsen. Han driver också en digital reklambyrå med 40 anställda och är ansvarig för den estetiska och tekniska sidan av Stickerkid.

Vårt team: Ett stort tack till Marc och Michel som var de första som startade stickerkid. De tillbringade 7 år med att utveckla tekniken och den höga kvaliteten på våra stickerkid-produkter samt säkerställde att klistermärkena håller i 10 år och att de är både diskmaskins- och mikrougnståliga. Tack även för de timmar ni har lagt ner på att utveckla utformningen av våra påstrykbara etiketter, vilken garanterar att de fäster starkt på vilket tyg som helst och håller mer än 45 tvättar samtidigt som de lätt kan avlägsnas. Mycket imponerande!

Säker betalning

SNABB LEVERANS

TILLVERKAD I SCHWEIZ

Kundernas åsikter