FAQ

När kommer jag få min order
Alla våra produkter produceras inom 24 timmar i Sion, Schweiz. Alla etiketter skickas som prioriterad post i en standard kuvert. Din beställning förväntas nå dig inom 3 arbetsdagar efter att den har skickats. Alla dekorationsprodukter levereras i starka A3-kartongkuvert för att se till att de kommer i perfekt form. Det kan ta längre tid för dem att komma fram än standardetiketterna.
Jag fick inte min beställning vad ska jag göra?
Om din beställning inte anländer inom 15 arbetsdagar, vänligen kontakta oss via support@stickerkid.com.
Vad ska jag göra om jag inte fick ett e-postmeddelande med bekräftelsen?
Först rekommenderar vi att du kontrollerar din skräppost. Om du inte hittar ett bekräftelsemeddelande, logga in på ditt konto på www.stickerkid.se/se_sv/ för att kontrollera din orderstatus. Om din status fortfarande är "väntande", skicka ett meddelande till support@stickerkid.com så att vi kan hitta en snabb lösning tillsammans.
Hur applicerar jag mina påstrykningsetiketter?
Följ instruktionerna för att se till att etiketterna håller så länge som möjligt.

Permanenta etiketter (färgade etiketter, runda eller rektangulära).

 • Värm upp strykjärnet - temperaturen bör vara cirka 160 grader (position 2).
 • Placera etiketten på önskad plats på plagget och täck sedan etiketten med bakpapper.
 • När järnet är varmt trycker du det platt mot bakpapperet som täcker etiketten och håller det stilla.
 • Utan att använda ångfunktionen på strykjärnet, vänta 20 till 30 sekunder tills etiketten säkras med tyget.
 • Vänta 48 timmar innan den första maskintvätten.

Avtagbara strykjärnsetiketter (svarta och vita rektangulära etiketter).

 • Värm upp strykjärnet - temperaturen bör vara cirka 180 grader (position 3).
 • Placera etiketten på önskad plats på plagget och täck sedan etiketten med bakpapper.
 • När järnet är varmt trycker du det platt mot bakpapperet som täcker etiketten och håller det stilla.
 • Utan att använda ångfunktionen på strykjärnet, vänta 20 till 30 sekunder tills etiketten säkras med tyget.
 • Vänta 48 timmar innan den första maskintvätten.
Hur tar jag bort de avtagbara strykjärnsetiketterna?
 • Försök inte dra bort permanenta etiketter (färgade, runda eller rektangulära etiketter).
 • Slå på järnet (180 degress / Position 3)
 • Täck etiketten med ett stycke bakpapper och tryck sedan strykjärnet mot det i 20 till 30 sekunder.
 • Skala försiktigt av etiketten med en pincett.
Hur applicerar jag de självhäftande klädetiketterna?
Sätt etiketterna direkt på klädetiketterna (t.ex. tvättinstruktioner) och inte direkt på tyget. De klistrar bäst på satin / silk taggar. Vänta minst 24 timmar innan den första maskintvätten. Klistermärkena bör endast användas på kläder som kan tvättas upp till 40 ° C. För mer permanent märkning rekommenderar vi våra stryketiketter.
Kan jag använda olika namn på ett klistermärkeark (dvs. dela upp 60 små etiketter i 2 x 30)?
Tyvärr kan vi inte använda olika namn eller anpassning på ett ark, men om du beställer ett värdepaket kan du naturligtvis anpassa varje klistermärktyp på olika sätt.
Kan etiketterna vara skadliga för barn?
Våra produkter är inte leksaker och är inte ätbara. De bör användas mycket noggrant. Vi rekommenderar att du helt tar bort alla skadade föremål eller klistermärken som skalar bort.
Hemsidan visar att min personalisering är tom. Vad kan jag göra?
Har du säkerställt att du anpassade varje fält i din beställning? Om så är fallet, försök igen med en annan webbläsare på din dator eller surfplatta / mobiltelefon.
Kan jag beställa för min skola eller förskola?
Självklart. Vi har ett speciellt program för skolor och förskolor - vänligen kontakta support@stickerkid.com så att vi kan hitta det bästa erbjudandet åt dig.
Har du någon annan förfrågan?
Hittar du inte svaret på din fråga här, maila oss på support@stickerkid.com
Har ni support för specialtecken?
Vår utskriftsprogramvara accepterar för närvarande tecken som ingår i gruppen Latin 1. Detta innebär att alla tecken som ingår i följande språk kommer att skrivas ut som visas i vår webbshop: Västeuropa och Americas: Afrikaans, baskiska, katalanska, danska, nederländska, engelska, färöiska, finska, franska, galiciska, tyska, isländska, irländska , Italienska, norska, portugisiska, spanska och svenska.
Jag kunde inte slutföra min order på grund av problem med betalningen. Vad ska jag göra?
Först prova en annan betalningsmetod. Om problemet kvarstår och du har tappat sidan du var på, oroa dig inte, din korg har sparats på ditt konto. Logga bara in och gå till din instrumentpanel. Hitta beställningen och klicka på ""beställ igen"" och använd en annan betalningsmetod. Om detta fortfarande inte fungerar, vänligen kontakta vårt supportteam via e-post (support@stickerkid.com) och förse oss med det e-postkonto du använde för att beställa och vi hjälper dig att slutföra din beställning.
Kan jag betala med faktura?
Vi accepterar för närvarande inte betalning via faktura. Du kan ändå betala via en av våra fakturabetalare, beroende på vilket land du beställer från. Olika villkor gäller beroende på leverantören. Läs villkoren på kassasidan.
Min betalning gick igenom men jag fick ingen orderbekräftelse. Vad ska jag göra?
Om din betalning har bekräftats av din emittent eller leverantör men beställningen har avbrutits, vänligen kontakta vårt supportteam via e-post (support@stickerkid.com) och ge oss beställningsnumret.
Kan jag ändra min order efter min beställning?
När din beställning har lagts kan inga förfrågningar beaktas för att säkerställa produktion och försändelsen av din beställning inom 24 timmar. Vi kommer dock gärna att arbeta med dig för att hitta en lösning! Så vänligen kontakta fortfarande.
Vad är etiketterna tillverkade av?
Med den största respekten för miljön tar vi din familjs hälsa mycket på allvar. Våra klistermärken tillverkas med en speciell bläck som är extremt låg i kemikalier. Detta bläck är certifierat GREENGUARD. Självhäftande etiketter för föremål och kläder är alla täckta med en skyddande PVC-film som kallas laminering. Den här filmen är CE-certifierad och är inte ett farligt ämne eller blandning enligt europeisk förordning (EG) nr 1272/2008 (CLP-förordningen) eller det globala harmoniseringssystemet för klassificering och märkning av kemikalier (GHS). Denna produkt släpper inte några farliga ämnen och innehåller inte ämnen som anges i förordning (EG) nr 1005/2009 som tappar ozonskiktet.

Säker betalning

SNABB LEVERANS

TILLVERKAD I SCHWEIZ

Kundernas åsikter