• Redo att skickas inom 24 timmar
  • 650'000 glada föräldrar sedan 2004
  • 100% Swiss Made

Ooops! Please select a different color. Your text will not be very legible otherwise.

Stäng

Vänligen välj en bakgrundsfärg som inte är samma som fontens färg

Stäng

Oooops, we unfortunately cannot print your emos.

Stäng

18 Höger-vänster skoetiketter

119,00 kr

Att lära sig höger och vänster är en utmaning för många barn. Lyckligtvis utvecklade StickerKid de nya höger-vänster skoetiketterna, som speciellt gjordes för att hjälpa barn med denna skillnad! En bild sträcker sig över etiketterna på båda skorna.

Den här bilden måste bara sättas ihop korrekt och barnen kan enkelt sätta på sina skor. Naturligtvis kan du själv välja bild, färg och typsnitt. På så sätt kommer skorna alltid att hitta sig tillbaka till höger fot.

De högra vänstra skoetiketterna är speciellt utvecklade för barnskor och passar perfekt in i deras inre sula. De är vattentäta och extremt slitstarka, men samtidigt mycket mjuka för barns fötter.

Fötterna glider inte på etiketterna, även om skorna bärs barfota, blir våta eller svettas efter att ha spelat länge. Etiketterna ger utrymme för 2 rader text. Du kan själv välja både bild och färg.

  1. Skala av klistermärkena och sätt den på sulan, som ska vara ren, torr och fri från fett.
  2. Se till att etiketten håller fast i skon och att det inte finns några luftbubblor mellan klistermärket och skon. Om luftbubblor skulle uppstå senare, använd tummen för att trycka dem mot utsidan.
  3. Undvik att hålla etiketten på grovkorniga, porösa ytor.
  4. Vänta 24 timmar innan ditt barn går på äventyr med de nymärkta skorna.

18 Höger-vänster skoetiketter

Att lära sig höger och vänster är en utmaning för många barn. Lyckligtvis utvecklade StickerKid de nya höger-vänster skoetiketterna, som speciellt gjordes för att hjälpa barn med denna skillnad! En bild sträcker sig över etiketterna på båda skorna.Den här bilden måste bara sättas ihop korrekt och barnen kan enkelt sätta på sina skor. Naturligtvis kan du själv välja bild, färg och typsnitt. På så sätt kommer skorna alltid att hitta sig tillbaka till höger fot.

18  klistermärken
119,00 kr
 

Förtroende för 650'000 föräldrar

  • Redo att skickas inom 24 timmar
  • Säker betalning

Säker betalning

Säker betalning

Expressleverans

Expressleverans

Redo att skickas inom 24 timmar

MADE IN SWITZERLAND

Omsorgsfullt tillverkade i Schweiz

Kundernas åsikter