Tillverkning och kvalitet || Vi tror på högkvalitativa produkter som är bundet med kärleken för detaljer av vårt produktionslag

Kvalitet:

Stickerkid.se använder material av högsta kvalitet för att kunna leverera de bästa möjliga klistermärkena. Vi väljer noggrant de material, papper, bläck och maskiner som används vid uppfyllandet av din beställning. Vi tog god tid på oss att välja det mest formbara och flexibla limmet, så att du kan fästa klistermärkena på vilka ytor som helst. Trots våra omfattande undersökningar fungerar vårt lim inte på Teflon. Vår plasticering består av en extremt tunn film, endast några tiotal mikron, för att den inte ska ändra flexibiliteten i våra klistermärken. Däremot använder vi top-of-the-line material för att säkerställa livslängden på vår produkt. Efter fästandet kommet klistermärket att motstå tidens tand i många år. Då det gäller textiletiketter garnaterar vi att de då håller 45 maskintvättar i en temperatur om 60 grader Celsius. Etiketterna kan maskintvättas och torkas i torktumlare.

swiss-made

Vi har fått certifikatet "Swiss Made" av Swiss Label Association! Vi är mycket stolta över att vi äntligen har fått denna certifiering. Swiss Label Association har som mål att förena och marknadsföra schweiziska produkter och tjänster genom att lyfta fram kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet för både företag och konsumenter.

Tillverkning

För att säkerställa högsta kvalitet tillverkas alla produkter av oss i Schweiz. Vi övervakar hela produktionskedjan från början till slut och ingen del av processen är outsourcad. Detta ger oss större flexibilitet och lyhördhet för att tillgodose våra kunders specifika krav.

Att respektera miljön, såväl som din familjs hälsa och välbefinnande är viktigare för oss än något annat.

Det är därför vi alltid har valt att använda bläck med låga kemiska utsläpp när vi producerar dina klistermärken. Detta bläck är GREENGUARD-certifierat.

Dessutom är den skyddande filmen, som vi använder för att täcka självhäftande etiketter för föremål och kläder, ett icke-farligt ämne, liksom en icke-farlig blandning, i enlighet med bestämmelser.

"Gefahrstoffverordnung", Europeiska förordningen (EG) nr. 1272/2008 (CLP-förordningen) och det globalt harmoniserade systemet för klassificering och märkning av kemikalier (GHS).

Denna produkt släpper inga farliga ämnen och innehåller inte ämnen som anges i förordning (EG) nr 1005/2009, som förstör ozonskiktet.

Säker betalning

SNABB LEVERANS

TILLVERKAD I SCHWEIZ

Kundernas åsikter