Leverans och Betalning || Ta reda på hur snabbt du får dina etiketter med roligt namn

FRAKTKOSTNADER OCH LEVERANS

Stickerkid tillverkar och levererar alla produkter direkt från Schweiz. Leverans är gratis för beställningar med ett sammanlagt värde på minst 300 kr. För beställningar vars totala värde understiger detta belopp är leveransavgiften ett fast belopp på 35 kr.

Leveransen sköts av vår partner LA POSTE Suisse. När din beställning lämnar vår verkstad får du ett e-postmeddelande från oss för att bekräfta försändelsen.

95 % av alla beställningar produceras inom 24 timmar. Därefter tar det vanligtvis 3-5 arbetsdagar att leverera. Din beställning kommer att levereras direkt till din brevlåda.

För att säkerställa en lyckad leverans: se till att du fyller i alla dina adressuppgifter vid betalningstillfället och dubbelkolla att all information är korrekt innan du slutför beställningen.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

* På grund av bestämmelser i ditt hemland kan importavgifter tillkomma för leverans. Stickerkid ansvarar inte för denna extra avgift. Kontrollera dina lokala import- och handelsbestämmelser för ytterligare information om extra kostnader och avgifter.
Tack.
BETALNINGSMETODER

Kreditkort

Stickerkid.se gör allt för att erbjuda dig de säkraste betalningsmedlen, så att du kan göra dina inköp med fullständig tillit till att din information behandlas på ett säkert sätt.

Säkerhet i samband med transaktioner

Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt transaktionernas säkerhet. När du köper personliga namnbrickor eller klistermärken från Stickerkid är alla transaktioner som görs på Stickerkid.se 100 % säkra. För att säkra alla betalningar erbjuder vi två lösningar: Paypal eller VISA-debetkort och MasterCard-kreditkort. Paypal, i samarbete med vår partner för elektroniska betalningar, krypterar automatiskt din konfidentiella information under överföringen från din dator med hjälp av SSL-protokollet (Secure Sockets Layer) med en 128-bitars krypteringsnyckel (den högsta nivån som finns tillgänglig). När du anger dina kreditkortsuppgifter (kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod) blir webbadressen dessutom en https-URL (s:et står för säkerhet) och inte längre en http-adress. Vi accepterar alla större kreditkort: Visa, MasterCard eller ditt Paypal-konto. Om du har ett Paypal-konto kan du använda det för din betalning.

Säker betalning

SNABB LEVERANS

TILLVERKAD I SCHWEIZ

Kundernas åsikter