Leverans och Betalning || Ta reda på hur snabbt du får dina etiketter med roligt namn

Leverans

På Stickerkid tillverkar och skickar vi våra produkter från Schweiz. Leveransen är gratis* och beställningarna skickas via vår samarbetspartner UPS. När din beställning lämnar vårt lager får du ett e-postmeddelande från UPS med ditt spårningsnummer. Du kan sedan spåra leveransen av din beställning online.

95 % av alla beställningar produceras inom 24 timmar. Därefter tar det vanligtvis 1-2 arbetsdagar (inklusive lördagar) för leverans. Din beställning kommer att levereras direkt till din brevlåda.

Viktigt för leverans: Se till att alla adressuppgifter är korrekt och fullständigt ifyllda innan du betalar din beställning.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

* Importavgifter kan tillkomma för leveransen, beroende på lagstiftningen i ditt hemland. Stickerkid ansvarar inte för dessa extra avgifter och har ingen kontroll över svenska importkostnader. Kontrollera de lokala importbestämmelserna och nationella lagarna i ditt hemland för mer information om importkostnader och avgifter.
Tack.
Betalning

Säker betalning

Vi på stickerkid.se gör vårt bästa för att erbjuda dig de bästa och säkraste betalningsalternativen för trevlig shopping på vår webbplats.

Transaktioner som görs på stickerkid.se är 100 % säkra.

För säkra transaktioner erbjuder vi två betalningsalternativ

PayPal eller Visa eller MasterCard. PayPal och våra partners i elektroniska transaktioner krypterar automatiskt alla dina personliga uppgifter och överför dem från datorn med protokollet Secure Socket Layer (SSL) med en 128-bitars krypteringsnyckel. Vid den tidpunkt då dina bankuppgifter (kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod) överförs ändras URL-adressen till https ("s" betyder säker) från http. Vi accepterar betalning med Visa och MasterCard eller från ditt PayPal-konto.

Banköverföring - 30 dagars betalningsvillkor

Som ett alternativ erbjuder vi alla våra kunder i Sverige att betala avslappnat och säkert genom banköverföring (till Schweiz). Du hittar all kontoinformation i slutet av beställningsprocessen vid val av betalningsmetod, samt med leveransen av din beställning. Du har då 30 dagar på dig att betala fakturan.

Säker betalning

Expressleverans

500'000 KUNDER

500'000 nöjda kunder
Omsorgsfullt i Schweiz

Kundernas åsikter